Modelbouw verschooten is een gevestigde waarde in Antwerpen. De zaak is gestart op 15 December 1960 en is inmiddels al meer als 50 jaar oud!

In die tijd zijn tal van producten de revue gepasseerd waarbij Modelbouw verschooten heel vaak de trendsetter was. Spelconsoles, BB-guns, Skateboards, Lego, computers en zo veel meer waren enkele van de producten die Modelbouw verschooten mee introduceerde op de Belgische markt. Zoals vele zich weliswaar kunnen herinneren.

Markten veranderen en de winkel veranderd mee, vandaag de dag ligt de nadruk meer op modelbouw en Miniatuur treinen. Maar we hebben ook grote Auto-, puzzel-, gereedschap- en verf afdelingen.

Creatievelingen in elke hobby kunnen wel iets vinden in één van onze afdelingen en deze evolueren ook mee naar de noden van de klanten. Een product dat we nu niet verkopen kan volgend jaar een standaard product zijn.

Setbouwers, Cosplayers, Laboranten, Maquette bouwers, Studenten, Prop-makers, Schilders, Verzamelaars, Acteurs, Fotografen, Leerkrachten, Ingenieurs, ... zijn maar een selectie van de creatieve mensen die hier de oplossing voor hun probleem vinden.

 

Sinds 1 april 2005 is er de IT Service & Support-afdeling die zich richt op het verlenen van diensten en producten aan bedrijven en particulieren in het kader van de informatie-maatschappij. Meer informatie vindt u op de pagina van de betrokken afdelingen.