Begonnen in 1982 met spelcomputers zoals de Atari 2600 en Coleco Vision, groeide de IT afdeling langs de ADAM Computer in 1984-87 uit tot een volwaardige afdeling, die sinds 2005 geleid wordt door zoon Herman verschooten (jr).  

De afdeling specialiseerde zich in het opzetten, migreren en onderhouden van op Windows gebaseerde netwerken, waaronder oa Active Directory, Exchange Server, VPN, DNS, Wins, Hyper-V, Backup, etc.

De interesse voor alles wat netwerken en internet is, opgedaan gedurende 10 jaar als CTO bij NET4ALL, vormde een uitstekende basis voor wat we heden ten dagen aan hosting en netwerk-oplossingen bieden. U zoekt een goede, solide plaats voor uw website, on-line toepassing, app of e-mail, aarzel niet ons te contacteren, zowel voor shared hosting onder windows, linux, als dedicated servers.

U heeft nog geen website, of die is verouderd, en U zoekt een nieuwe, dynamisch web-presence? Wij brengen U in contact met de juiste persoon op de juiste plaats.

Uw bedrijf, horeca-zaak, of praktijk wil zijn bezoekers graag de mogelijkheid bieden om het internet te gebruiken terwijl ze in uw pand aanwezig zijn, en U wil dat eveneens gebruiken als direct communicatie-kanaal? Kijk dan eens bij GratWiFi, daar vindt U alle informatie.

Zoals iedereen weet, kan je niet alles zelf doen, maar is het belangrijk de juiste partners te vinden om U op een zo goed mogelijke manier te ondersteunen, beveiligen of verbinden. Daarom kozen wij resoluut voor volgende partners:

 

Ondersteuning

U sukkelt met uw computer en onze technische man vroeg U TeamViewer te starten?