Nieuwigheden van Revell

De eerste nieuwigheden van Revell in het jaar 2015 zijn een feit.

Hierboven treft u een afbeelding van een UH-60A transport helikopter van het Amerikaanse leger. Sinds de ingebruikname in 1978, werd de UH-60A de primaire transport helikopter van het Amerikaanse leger. De Black Hawk heeft een hoge weerstand in een gevecht. Bijna heel de helikopter is bestand tegen inslagen van kogels tot een kaliber van 7.62 mm. De ruime cabine biedt ruimte aan 11 volledig uitgeruste soldaten. Op zijn stompe vleugels kan hij extra brandstoftanks of wapensystemen meenemen, zoals optioneel Carry Hellfire anti-tank raketten. In bijna alle buitenlandse missies van het Amerikaanse leger in de laatste decennia, is de veelzijdige en bewezen UH-60 gebruikt.

Hieronder vindt u een lijst van de nieuwigheden:

3207    Sd. Kfz 7/2
4940    UH-60A Transport Helicopter
5135    H.M.S. Prince of Wales
5719    Geschenkset: VASA Royal Swedish Warship
7058    Porsche Carrera RS 3.0