Italeri en Airfix November 2016:

50180    Pearl Harbor 75th Anniversary   Pearl Harbor in een notendop...   In een van de meest beruchte veldslagen in de 2de wereldoorlog lanceerde de Japanse Keizerlijke marine een veraasingsaanval op de Marinebasis Pearl Harbor op Hawaï. De aanval gebeurde op 7 december 1941. Op eenzelfde moment stegejn er vanop 6 verschillende schepen vliegtuigen op om met kamikazes schade toe te brengen aan de Amerikaanse vloot en diverse vliegvelden. Toch wist Amerika de Japanse vloot uiteindelijk tot zinken te brengen.

50180    Pearl Harbor 75th Anniversary

Pearl Harbor in een notendop...

In een van de meest beruchte veldslagen in de 2de wereldoorlog lanceerde de Japanse Keizerlijke marine een veraasingsaanval op de Marinebasis Pearl Harbor op Hawaï. De aanval gebeurde op 7 december 1941. Op eenzelfde moment stegejn er vanop 6 verschillende schepen vliegtuigen op om met kamikazes schade toe te brengen aan de Amerikaanse vloot en diverse vliegvelden. Toch wist Amerika de Japanse vloot uiteindelijk tot zinken te brengen.

Airfix:

05130    Curtiss P-40B Warhawk
50180    Pearl Harbor 75th Anniversary

Italeri:

3709    VW 1303S Beetle Cabriolet