Scalextric November 2016:

1358    Track Day: Jaguar C-X75 vs Mclaren P1, Scalextric  Na de sprong naar het sterrendom na het verschijnen op het grote scherm in 2015, waar hij in de James Bond film Spectre gebruikt werd als wagen voor het personage Hinx. De Jaguar CX75 heeft de snelheid, behendigheid en een indrukwekkende aerodynamica  waarmee hij perfect afgestemd is met de McLaren P1, die in oktober 2013 voor het eerst te koop was voor particulieren in het Verenigd Koninkrijk. De McLaren wordt beschouwd als de langverwachte opvolger van de McLaren F1, gebruik makend van hybride vermogen en de Formule 1 technologie.

1358    Track Day: Jaguar C-X75 vs Mclaren P1, Scalextric

Na de sprong naar het sterrendom na het verschijnen op het grote scherm in 2015, waar hij in de James Bond film Spectre gebruikt werd als wagen voor het personage Hinx. De Jaguar CX75 heeft de snelheid, behendigheid en een indrukwekkende aerodynamica  waarmee hij perfect afgestemd is met de McLaren P1, die in oktober 2013 voor het eerst te koop was voor particulieren in het Verenigd Koninkrijk. De McLaren wordt beschouwd als de langverwachte opvolger van de McLaren F1, gebruik makend van hybride vermogen en de Formule 1 technologie.

1358    Track Day: Jaguar C-X75 vs Mclaren P1, Scalextric
1362    American Classics: Chevrolet Camaro vs Ford Mustang, Scalextric