Revell November 2016:

De BMW isetta...  De echte Isetta:  De  Isetta  werd bebouwd van 1955 tot en met 1962. Na de 2de Wereldoorlog was er behoefte aan vervoer waarin men zich "overdekt" kon verplaatsen. Door materiaaltekorten bouwde men na de oorlog vooral auto's met drie wielen Wat de Isetta zo speciaal maakte was zijn cockpitachtige snuit en de deur die vooraan zat.  Het bouwpakket:   De bouwkit van de legendarische BMW Isetta laat toe om een mooie klassieker tot schaamodel te verwerken. In Duitsland noemde men in de volksmond dit model soms ook wel   de "Knutschkugel".

De BMW isetta...

De echte Isetta:

De Isetta werd bebouwd van 1955 tot en met 1962. Na de 2de Wereldoorlog was er behoefte aan vervoer waarin men zich "overdekt" kon verplaatsen. Door materiaaltekorten bouwde men na de oorlog vooral auto's met drie wielen Wat de Isetta zo speciaal maakte was zijn cockpitachtige snuit en de deur die vooraan zat.

Het bouwpakket:

De bouwkit van de legendarische BMW Isetta laat toe om een mooie klassieker tot schaamodel te verwerken. In Duitsland noemde men in de volksmond dit model soms ook wel de "Knutschkugel".

7030    BMW Isetta 250