Scalextric November 2016 II:

Porsche en het Gulf Racing Team...   In 2014 is het team "Gulf Racing" gestart met het gebruiken van de Porsche 911 type 991. Het was al ruim 30 jaar geleden dat het Racing Team van Gulf nog met een Porsche in de iconische kleuren van het team, oranje en blauw,  racete. Het Gulf Racing Team heeft de afgelopen 50 jaar heel wat races gewonnen en is daarmee een van de bekendste namen uit de Motorsport.

Porsche en het Gulf Racing Team...

In 2014 is het team "Gulf Racing" gestart met het gebruiken van de Porsche 911 type 991. Het was al ruim 30 jaar geleden dat het Racing Team van Gulf nog met een Porsche in de iconische kleuren van het team, oranje en blauw,  racete. Het Gulf Racing Team heeft de afgelopen 50 jaar heel wat races gewonnen en is daarmee een van de bekendste namen uit de Motorsport.

3732    Porsche 911 Silverstone 4hr, "Gulf racing Team", Scalextric