Pocher HK105: Lamborghini Huracán

De meest recente 1:8 kit van Pocher, de Lamborghini Huracán.

De Huracán is Lamborghini’s opvolger van de immens succesvolle Gallardo, en maakte zijn intrede op de 2014 Genève Auto Show

De hoog gedetailleerde 1:8 kit bestaat uit meer dan 800 stukken en deze zijn gemaakt van verschillende materialen waaronder metaal, rubber, textielen en hoogwaardige kunststoffen. Stuurinrichting, ophanging en deuren zijn functioneel.

We hebben allemaal een verschillende perceptie van wat de toekomst zal brengen. Lamborghini was zeker wat de toekomst zou moeten brengen en creëerde de Huracán. Als je de technische specificaties van deze super-wagen bekijkt kan deze wel wat verwarring brengen omdat men zou kunnen denken dat men de wenslijst voor de volgende generatie super-fighters aan het lezen is.

Hybride aluminium/koolstof vezel chassis, aluminium en composiet carrosserie, E-gear transmissie, 7 versnelling LDF Dual Clutch Transmissie, Full-Led verlichting en Magneto- rheologische ophanging

 

Nu binnen bij Modelbouw verschooten.