Märklin 2018 Nieuwigheden!

maerklin.png

U kan de Nederlandstalige versie van de nieuwigheden bekijken via volgende link:

Hieronder vind u een overzicht van alle Belgische nieuwigheden van Märklin voor 2018:

Diesellokomotive Serie 59 | Spur H0 - Art.Nr. 37277 Diesellocomotief serie 59  Voorbeeld:  Diesellocomotief serie 59 van de Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen (NMBS). Uitvoering met 2 dubbele lampen onderaan en een extra frontsein bovenaan. Rechhoekige buffer. Bedrijfsnummer van de locomotief 5947, zoals in gebruik rond 1983.

Diesellokomotive Serie 59 | Spur H0 - Art.Nr. 37277

Diesellocomotief serie 59

Voorbeeld: Diesellocomotief serie 59 van de Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen (NMBS). Uitvoering met 2 dubbele lampen onderaan en een extra frontsein bovenaan. Rechhoekige buffer. Bedrijfsnummer van de locomotief 5947, zoals in gebruik rond 1983.

Shimmns, NMBS | Spoor H0 - Art.Nr. 46873 Set goederenwagens met drie telescoopdakwagens  Voorbeeld:  Drie verschillende vierassige telescoopdakwagens type Shimmns van de Belgische spoorwegen (SNCB/NMBS). Bruine basiskleurstelling.

Shimmns, NMBS | Spoor H0 - Art.Nr. 46873

Set goederenwagens met drie telescoopdakwagens

Voorbeeld: Drie verschillende vierassige telescoopdakwagens type Shimmns van de Belgische spoorwegen (SNCB/NMBS). Bruine basiskleurstelling.

Serie 82, NMBS | Spur H0 - Art.Nr. 37517 Stoomlocomotief voor goederentreinen serie 82  Voorbeeld:  Stoomlocomotief voor goederentreinen van de serie 82 (voormalige serie 56.2-8) van de Belgische spoorwegen (NMBS/SNCB). Mosgroen/zwarte basiskleurstelling. Sleeptender met planken op de kolenkast. Bedrijfsnummer van de locomotief 82.002. Zoals in gebruik tijdens tijdperk III.

Serie 82, NMBS | Spur H0 - Art.Nr. 37517

Stoomlocomotief voor goederentreinen serie 82

Voorbeeld: Stoomlocomotief voor goederentreinen van de serie 82 (voormalige serie 56.2-8) van de Belgische spoorwegen (NMBS/SNCB). Mosgroen/zwarte basiskleurstelling. Sleeptender met planken op de kolenkast. Bedrijfsnummer van de locomotief 82.002. Zoals in gebruik tijdens tijdperk III.

Doppelstockwagen-Set, NMBS | Spur H0 - Art.Nr. 43573 Thematisch aanvullingspakket "Personentrein tijdperk VI"  Voorbeeld:  Een dubbeldeks-stuurstandrijtuig 2e klasse en een dubbeldeksrijtuig 2e klasse van de NMBS/SNCB.

Doppelstockwagen-Set, NMBS | Spur H0 - Art.Nr. 43573

Thematisch aanvullingspakket "Personentrein tijdperk VI"

Voorbeeld: Een dubbeldeks-stuurstandrijtuig 2e klasse en een dubbeldeksrijtuig 2e klasse van de NMBS/SNCB.

Pwgs 41, NMBS | Spur H0 - Art.Nr. 46984 Goederentreinbagagewagen Pwgs 41  Voorbeeld:  Goederentreinbagagewagen type Pwgs 41 van de Belgische spoorwegen (NMBS/SNCB). Uitvoering zonder dakopbouw. Zoals in gebruik tijdens tijdperk III.

Pwgs 41, NMBS | Spur H0 - Art.Nr. 46984

Goederentreinbagagewagen Pwgs 41

Voorbeeld: Goederentreinbagagewagen type Pwgs 41 van de Belgische spoorwegen (NMBS/SNCB). Uitvoering zonder dakopbouw. Zoals in gebruik tijdens tijdperk III.

Oppeln, NMBS | Spur H0 - Art.Nr. 48832 Twee gesloten goederenwagens "Oppeln"  Voorbeeld:  Twee gesloten goederenwagens type "Oppeln", van de Belgische spoorwegen (NMBS/SNCB). Een wagen in korte uitvoering, zonder remhokje en remplatform. 1 wagen met remplatform. Zoals in gebruik tijdens tijdperk III.

Oppeln, NMBS | Spur H0 - Art.Nr. 48832

Twee gesloten goederenwagens "Oppeln"

Voorbeeld: Twee gesloten goederenwagens type "Oppeln", van de Belgische spoorwegen (NMBS/SNCB). Een wagen in korte uitvoering, zonder remhokje en remplatform. 1 wagen met remplatform. Zoals in gebruik tijdens tijdperk III.