Revell Nieuwigheden Januari 2018

Revell:

0450    VW Beetle 1951/52 (Technik)   Met de VW Typ 1 begon de meest succesvolle geschiedenis van de Kever, een van de belangrijkste wagens in de automobielgeschiedenis. Voor het model 1951/1952 is de achterruit als een "krakeling" kenmerkend. Inbegrepen in deze bouwdoos zijn: - Op deze kit afgestemde en direct bruikbare elektronicacomponenten met handige stekkerverbindingen. - LED's voor koplampen, dashboard, kentekenverlichting, remlichten en de typische richtingaanwijzers. - Voorgeprogrammeerde besturingsunit voor weergave van realistische rij situaties. - Batterijbox (batterijen niet inbegrepen. - En uiteraard nog vele andere details welke het model kenmerkend maken.

0450    VW Beetle 1951/52 (Technik)

 

Met de VW Typ 1 begon de meest succesvolle geschiedenis van de Kever, een van de belangrijkste wagens in de automobielgeschiedenis. Voor het model 1951/1952 is de achterruit als een "krakeling" kenmerkend. Inbegrepen in deze bouwdoos zijn:

- Op deze kit afgestemde en direct bruikbare elektronicacomponenten met handige stekkerverbindingen.

- LED's voor koplampen, dashboard, kentekenverlichting, remlichten en de typische richtingaanwijzers.

- Voorgeprogrammeerde besturingsunit voor weergave van realistische rij situaties.

- Batterijbox (batterijen niet inbegrepen.

- En uiteraard nog vele andere details welke het model kenmerkend maken.

3897    Supermarine Spitfire Mk. Vb

3897    Supermarine Spitfire Mk. Vb

3905    Lockheed Martin F-16 MLU 100th Anniversary 1st Squadron, Florennes (Belg) Modelbouwdoos van de F-16 MLU van het 1ste squadron van de Belgische Luchtmacht in Florennes, ter gelegenheid van zijn 100ste verjaardag. - Gedetailleerde cockpit - Gedetailleerd landingsgestel- - Vleugeldroptanks - Decals voor de striping van de 100ste verjaardag van het 1ste squadron van de Belgische Luchtmacht in Florennes.

3905    Lockheed Martin F-16 MLU 100th Anniversary 1st Squadron, Florennes (Belg)

Modelbouwdoos van de F-16 MLU van het 1ste squadron van de Belgische Luchtmacht in Florennes, ter gelegenheid van zijn 100ste verjaardag.

- Gedetailleerde cockpit

- Gedetailleerd landingsgestel-

- Vleugeldroptanks

- Decals voor de striping van de 100ste verjaardag van het 1ste squadron van de Belgische Luchtmacht in Florennes.