Revell Nieuwigheden Januari 2018 II

0452    Junkers JU88 A-4 "Technik", Revell   De Ju88 was een van de standaard gevechtsvliegtuigen van de Luftwaffe in de Tweede Wereldoorlog. De A-4 versie is de meest gebouwde en wordt gekenmerkt door een grotere spanwijdte en een krachtigere afweerbewapening. Inbegrepen in deze bouwdoos: - Individueel op deze kit afgestemde en direct bruikbare elektronicacomponenten met handige stekkerverbindingen. - LED's voor positie-, landingslichten en cockpitverlichting. - Elektromotoren voor de beide propellers. - Voorgeprogrammeerde besturingsunit voor weergave van realistische startsequentie. - Batterijbox (4x 1,5V AA-baterijen, niet inbegrepen). - Plastic modelbouwkit voor een Junkers Ju88 A-4 met vele details. - Decals voor 2 versies van de Luftwaffe.

0452    Junkers JU88 A-4 "Technik", Revell

 

De Ju88 was een van de standaard gevechtsvliegtuigen van de Luftwaffe in de Tweede Wereldoorlog. De A-4 versie is de meest gebouwde en wordt gekenmerkt door een grotere spanwijdte en een krachtigere afweerbewapening.

Inbegrepen in deze bouwdoos:

- Individueel op deze kit afgestemde en direct bruikbare elektronicacomponenten met handige stekkerverbindingen.

- LED's voor positie-, landingslichten en cockpitverlichting.

- Elektromotoren voor de beide propellers.

- Voorgeprogrammeerde besturingsunit voor weergave van realistische startsequentie.

- Batterijbox (4x 1,5V AA-baterijen, niet inbegrepen).

- Plastic modelbouwkit voor een Junkers Ju88 A-4 met vele details.

- Decals voor 2 versies van de Luftwaffe.

3262    PzKpfw VI Ausf. H Tiger, Revell Modelbouwkit van de legendarische Duitse Panzer VI Tiger tank in zijn eerste versie. De kit bevat ook decals van 2 versies uit het Afrikakorps.

3262    PzKpfw VI Ausf. H Tiger, Revell

Modelbouwkit van de legendarische Duitse Panzer VI Tiger tank in zijn eerste versie. De kit bevat ook decals van 2 versies uit het Afrikakorps.

3270    German Staff Car Kadett K38 Saloon, Revell   Bouwkit van een dienstvoertuig van de Wehrmacht. Zeer gedetailleerd interieur alsook een zeer gedetailleerde motor. De motorkap kan open of gesloten gemonteerd worden. In de bouwdoos zijn decals voor 2 versies voorzien.

3270    German Staff Car Kadett K38 Saloon, Revell

 

Bouwkit van een dienstvoertuig van de Wehrmacht. Zeer gedetailleerd interieur alsook een zeer gedetailleerde motor. De motorkap kan open of gesloten gemonteerd worden. In de bouwdoos zijn decals voor 2 versies voorzien.

3914    Polikarpov I-16 Type 24 "Rata", Revell Modelbouwdoos van de I-16 Rata, een snel en robuust Sovjet-jachtvliegtuig. In 1941 was het als enige type jachtvliegtuig in grote aantallen beschikbaar en leverde het tot in 1941 waardevolle diensten. De kit bevat: - Een gedetailleerde cockpit, - Een Afzonderlijk richtingsroer, - Een gedetailleerde stermotor - Een draaibare propeller,  - Een gedetailleerd landingsgestel, - Decals voor 2 versies

3914    Polikarpov I-16 Type 24 "Rata", Revell

Modelbouwdoos van de I-16 Rata, een snel en robuust Sovjet-jachtvliegtuig. In 1941 was het als enige type jachtvliegtuig in grote aantallen beschikbaar en leverde het tot in 1941 waardevolle diensten.

De kit bevat:

- Een gedetailleerde cockpit,

- Een Afzonderlijk richtingsroer,

- Een gedetailleerde stermotor

- Een draaibare propeller, 

- Een gedetailleerd landingsgestel,

- Decals voor 2 versies